Hondencoaching

Samen zorgen we voor een betere communicatie tussen u en uw hond en brengen we het plezier weer terug.

even voorstellen

Wie ben ik: Robbie Steinfort.
Woonplaats: Met mijn gezin en onze honden wonen we in Boxtel.
Kennis: Dierhouderij, diergedrag en training aan de Helicon in Nijmegen i.s.m. Martin Gaus Academie. Al jaren ben ik werkzaam in de hondenbranche en heb veel ervaring met roedelgedrag.


Werkwijze/Visie

Honden zijn roedeldieren. Zodra je een hond in huis neemt vorm je in de ogen van een hond een roedel. De maatschappij waarin we leven is gericht op mensen en daarom zullen wij ook de leiding moeten nemen over de roedel. Doen we dat in de ogen van een hond niet goed of niet goed genoeg, dan zal de hond bepaalde taken op zich nemen. Dit kan in onze ogen weer leiden tot niet-gewenst gedrag zoals: Angst, onzekerheid, dominantie, trekken/uitvallen aan de lijn, hyperactiviteit, blaffen naar de bel, opspringen tegen bezoek en nog vele andere problemen.

Samen gaan we bij jou thuis aan de slag met de 5 onderdelen van het algemeen leiderschap: Het weerzien, het wandelen, het eetmoment, onverwachtse gebeurtenissen en het spelen. Je ontvangt alles op papier zodat je het altijd kan  raadplegen.

Een eerste sessie neemt altijd 90 tot 120 minuten in beslag. Na de kennismaking en het bespreken van de problemen behandelen we eerst de theorie en gaan het daarna in de praktijk brengen. Vaak is een enkele sessie al voldoende om tot een goed resultaat te komen. Dit kan soms al binnen een paar dagen tot een week zijn, soms heeft
het wat langer nodig.

Heb je interesse, neem dan contact op.
Mail: robbie.dekameraad@gmail.com
Tel: 06 51 27 45 48

 

TARIEVEN

Het eerste consult duurt 90 of 120 minuten.
De duur van een eventueel volgend consult wordt bij het maken van de afspraak besproken.
 - Consult 120 min €100,-
 - Consult 90 min €75,-
 - Consult 60 min €50,-

Angst voor honden

Angst voor honden is bij is kinderen vaak aanwezig, vaak nog meer dan angst voor spinnen of insecten. En honden kom je nu eenmaal vaak tegen in het dagelijks leven. Dan is het natuurlijk erg vervelend als je kind niet bij een vriendje of vriendinnetje durft te gaan spelen omdat ze een hond hebben. Wordt daar niks mee gedaan dan kan de angst zelfs de rest van je leven aanwezig blijven. Dus ook voor volwassenen is het nooit te laat om er iets aan te doen. Samen gaan we kijken waar de angst vandaan komt en wat je zou willen bereiken zodat we samen een plan op kunnen stellen. We bekijken per persoon welke aanpakt het beste werkt. Daarbij maken we eventueel gebruik van onze eigen honden. Een consult duurt meestal 60 tot 90 minuten.

Hondencentrum De Kameraad

Hondenuitlaatservice
Mail: dekameraad@gmail.com
Tel: 06 17 44 35 77

Hondencoaching
Mail: robbie.dekameraad@gmail.com
Tel: 06 51 27 45 48

Buddiez by De Kameraad
Mail: dekameraad@gmail.com
Tel: 06 51 91 92 19

KVK: 17229966
BTW: NL148431240B01